Ranch Terra

Otkrijte ljepote Plitvičkih dolina na konju!

Healthy Food
Jahanje

Volite boraviti u prirodi? Upustite se u avanturu jahanja u blizini Plitvičkih jezera i zajašite kroz predivnu prirodu u pratnji vodiča na našim mirnim konjima.

Education
Smještaj Terra

Opustite se u našem smještaju, mirno mjesto i svježi zrak ispunit će vas uživanjem u prirodnim ljepotama Plitvičkih jezera.

Medical
Ostale aktivnosti

Okolina Vam pruža razne aktivnosti poput plivanja, biciklizma, adrenalinskih parkova, prirodnih ljepota Plitvičkih jezera, Baraćevih špilja, Rastoke …

O nama

Naša ljubav i strast su konji, a na našem obiteljskom imanju imamo farmu površine 10 ha.
Ranch Terra nalazi se u malom mjestu Irinovac, samo 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Terra je obiteljski ranč koji nudi jedinstvene avanture jahanja u malim grupama po prirodnim stazama spektakularnog hrvatskog krajolika. Hodom, kasom ili galopom opustite se jašući prekrasnim zelenim livadama okruženim planinama od kojih zastaje dah. Uživajte u toploj, osobnoj i profesionalnoj usluzi, dobro dresiranim, sretnim konjima i visokokvalitetnoj opremi za jahanje – za nezaboravno iskustvo jahanja u Hrvatskoj!
Tijekom vašeg posjeta ovom području možemo vam ponuditi izvrstan smještaj. Irinovac je udaljen samo 2 km od glavne ceste D1 i nalazi se na putu prema graničnom prijelazu s Bosnom i Hercegovinom. Sve ovo čini zgodno polazište želite li posjetiti Nacionalni park Plitvička jezera, Baraćeve spilje, Bihać, Rastoke u Slunju, rijeku Koranu ili mnoštvo ostalih sadržaja koje naš kraj nudi.

Pogledajte našu priču

Dio našeg konjičkog tima

Terra
Max
Skelton
Maći
ERROR
Na vašoj Tripadvisor platformi nema recenzija.

Imate pitanja? Želite rezervirati?

Pošaljite nam upit!

Galerija